Michel wint de gloednieuwe Kawasaki Z650!

Voor Michel van der Gouw (31 jaar) uit Eerbeek is het motorjaar werkelijk fantastisch begonnen. Hij wist dat er precies 1.410 oranje ballen in de bak zaten op de MOTORbeurs Utrecht stand van MotorNL. Daarmee wint hij de gloednieuwe Kawasaki Z650. Letterlijk duizenden bezoekers waagden een gokje bij onze ‘raad-, test- en winactie’ waarbij de antwoorden uiteenliepen van een enkele tientallen ballen tot aan duizenden. Het bleken er uiteindelijk dus 1.410 te zijn.

Winnaar Michel van der Gouw: ‘Ik had ontzettend veel zin in de MOTORbeurs en heb al met veel acties meegedaan, maar ik win toch nooit wat. Tot nu! Ik heb de ballen langs de zijkanten proberen te tellen en vervolgens vermenigvuldigd met ongeveer drie lagen. Zo kwam ik ergens tussen de 1400 en 1500 ballen uit. Mijn vrouws verjaardag is 14-10 dus toen heb ik dat maar ingevuld. Echt helemaal te gek dat ik heb gewonnen. Ik kan het nauwelijks geloven!! Ik heb er serieus trillende benen van… maar ook echt heel veel zin om de Kawasaki te gaan rijden!’

Blijf ons volgen om de verdere ervaringen van Michel te volgen op onze website MOTOR.nl, via YouTube, Facebook, Instagram en in onze wekelijkse nieuwsbrief

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?