Doe 9 september mee aan de Honda Africa Twin Experience

Zin om een Honda CRF1100L Africa Twin of Africa Twin Adventure Sports uit te proberen? Dit is je kans. Motor.NL nodigt vier lezers uit om een volledige dag als testrijder de alroad van Honda aan de tand te voelen. Dit is wat je moet doen:

Honda en Motor.NL bieden vier lezers de kans om een dag lang Honda’s Africa Twin aan de tand te voelen. Uitvalsbasis is het Honda Park in Olmen, waar je na de koffie eerst de basis van het offroadrijden op de Honda wordt geleerd door professionele instructeurs. Daarna is er een lunch en dan trek je de Belgische Kempen in om de CRF1000L Africa Twin en Africa Twin Adventure Sports verder te testen. Natuurlijk stappen we geregeld af, om het geleerde bij te punten en om te genieten van deze mooie streek.

Een dag Motor.NL-testrijder

We sturen een fotograaf en een cameraploeg mee en nemen je mening mee in video’s en testverslagen die onder andere zullen verschijnen op onze website www.motor.nl en in MOTO73.

Voel je het avontuur al kriebelen en ben je vrij op donderdag 9 september? Laat het ons dan weten op redactie@motor.nl. Omschrijf wel in het kort waarom jij één van de gelukkigen moet zijn. Wij doen de rest, maar wacht niet te lang!

Honda Africa Twin Experience

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?