UPDATE: Doe mee aan de Yamaha MT-07 / MT-09 lezerstest

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Op vrijdag 4 juni organiseert Motor.NL een Yamaha MT-07 / MT-09 lezerstest. En wat voor één: een nachtrit langs de meest iconische bezienswaardigheden van Rotterdam!

De Yamaha MT-modellen belichamen The Dark Side of Japan en deze duistere kant gaan we in het holst van de nacht tot uiting brengen. De nieuwste modellen stevig aan de tand voelen, want van deze dag maken wij een verslag dat later in onze magazines zal verschijnen. Ook maakt het videoteam een video van de rit, die zal verschijnen op motor.nl en ons YouTube-kanaal. Kortom, jouw mening telt!

Je test de Yamaha MT-modellen op een door ons uitgezette gevarieerde route. We verzamelen om 22:00 uur in Pijnacker, hier word je ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Na de route sluiten we hier ook weer af rond 03:00 uur ’s nachts! De avond is geheel verzorgd, het enige wat jij moet doen is je motorspullen meenemen en goede zin!

Uit alle inzenders zullen wij uiterlijk maandag 31 mei een selectie maken. Heb je 1 juni nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer helaas niet tot de gelukkigen.

Gezien de huidige maatregelen rondom het coronavirus zal deze test exclusief voor 6 van onze volgers zijn. Deze dag wordt geheel coronaproof georganiseerd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?