vrijdag 1 december 2023

UPDATE: Doe mee aan de Yamaha MT-07 / MT-09 lezerstest

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Op vrijdag 4 juni organiseert Motor.NL een Yamaha MT-07 / MT-09 lezerstest. En wat voor één: een nachtrit langs de meest iconische bezienswaardigheden van Rotterdam!

De Yamaha MT-modellen belichamen The Dark Side of Japan en deze duistere kant gaan we in het holst van de nacht tot uiting brengen. De nieuwste modellen stevig aan de tand voelen, want van deze dag maken wij een verslag dat later in onze magazines zal verschijnen. Ook maakt het videoteam een video van de rit, die zal verschijnen op www.motor.nl en ons YouTube-kanaal. Kortom, jouw mening telt!

Je test de Yamaha MT-modellen op een door ons uitgezette gevarieerde route. We verzamelen om 22:00 uur in Pijnacker, hier word je ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Na de route sluiten we hier ook weer af rond 03:00 uur ’s nachts! De avond is geheel verzorgd, het enige wat jij moet doen is je motorspullen meenemen en goede zin!

Uit alle inzenders zullen wij uiterlijk maandag 31 mei een selectie maken. Heb je 1 juni nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer helaas niet tot de gelukkigen.

Gezien de huidige maatregelen rondom het coronavirus zal deze test exclusief voor 6 van onze volgers zijn. Deze dag wordt geheel coronaproof georganiseerd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image