13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

UPDATE: Doe mee aan de Yamaha MT-07 / MT-09 lezerstest

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Op vrijdag 4 juni organiseert Motor.NL een Yamaha MT-07 / MT-09 lezerstest. En wat voor één: een nachtrit langs de meest iconische bezienswaardigheden van Rotterdam!

De Yamaha MT-modellen belichamen The Dark Side of Japan en deze duistere kant gaan we in het holst van de nacht tot uiting brengen. De nieuwste modellen stevig aan de tand voelen, want van deze dag maken wij een verslag dat later in onze magazines zal verschijnen. Ook maakt het videoteam een video van de rit, die zal verschijnen op www.motor.nl en ons YouTube-kanaal. Kortom, jouw mening telt!

Je test de Yamaha MT-modellen op een door ons uitgezette gevarieerde route. We verzamelen om 22:00 uur in Pijnacker, hier word je ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Na de route sluiten we hier ook weer af rond 03:00 uur ’s nachts! De avond is geheel verzorgd, het enige wat jij moet doen is je motorspullen meenemen en goede zin!

Uit alle inzenders zullen wij uiterlijk maandag 31 mei een selectie maken. Heb je 1 juni nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer helaas niet tot de gelukkigen.

Gezien de huidige maatregelen rondom het coronavirus zal deze test exclusief voor 6 van onze volgers zijn. Deze dag wordt geheel coronaproof georganiseerd.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen