UPDATE: Doe mee aan de Yamaha Tracer 700-lezerstest

DIT EVENEMENT IS VANWEGE HET CORONAVIRUS HELAAS UITGESTELD. ZODRA WE EEN NIEUWE DATUM HEBBEN GEVONDEN ZULLEN WE DIT COMMUNICEREN.

Wil je als een van de eersten rijden op de splinternieuwe Yamaha Tracer 700? Dan heb je nu de kans! Op vrijdag 27 maart organiseert MotorNL in Hilversum de Yamaha Tracer 700-lezerstest.

De test van de Yamaha Tracer 700 duurt de hele dag. Van de testdag maken wij een verslag die later in een van onze magazine zal verschijnen. Ook maakt een videoteam een video van de dag. Die verschijnt op een nader te bepalen tijdstip op MotorNL en ons YouTube-kanaal.

Je test de Yamaha Tracer 700 op een door ons uitgezette route, waarin we zo’n beetje alle wegtypen zitten. De lunch onderweg betalen wij, dus is het enige wat jij moet doen je motorspullen meenemen en goede zin!

Aanmelden voor de Yamaha Tracer 700 lezerstest kan via onderstaand formulier:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?