Doe op 19 september mee aan de Honda CB testdag!

Voor een Honda CB lezerstest door de Kop van Overijssel en lángs de IJssel is Mink Bijlsma op zoek naar piepjonge A1 rijbevoegde bezitters, jonge A2 rijbewijshouders en jong belegen ‘groot’ rijbewijsbezitters om een halve dag de Honda CB 125RCB 300R en CB 1000R te testen.

Heb je tijd, zin, lust én gelegenheid om op 19 september augustus naar Ten Kate in Nieuwleusen af te reizen en niet bang om je mening te geven?

Meld je dan hier aan

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?