Kawasaki Z650 2019-model al leverbaar

Bij Kawasaki begint 2019 vroeg. De Z650 in 2019-specificatie staat nu al in de winkel. De naked – die ook geschikt is voor het A2 rijbewijs – is leverbaar in vier moderne matte kleurstellingen, Kawasaki groen, matzwart met een groen frame, khaki en mat wit met witte wheelstriping. Uiteraard is de populaire Performance Kit wederom leverbaar. Het bestaat uit een volledig titanium Akrapovi? uitlaatsysteem, een getint windscherm, een buddyseat cover in kleur, en een Z-tankpad. De Z650 Performance Kit kost € 1.199,-.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?