vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Domme dief

Hardrijders springen meestal al wel in het oog bij de sterke arm der wet, maar deze man uit Tilburg maakte het afgelopen woensdag wel héél erg bont.

Een motoragent van de Tilburgse politie zag de man erg hard door het centrum van de stad rijden. Toen de man ook nog zonder gêne door rood reed had de agent genoeg gezien. Eenmaal staande gehouden kon de 38-jarige geen rijbewijs tonen, want die had hij überhaupt niet. Na contact met de meldkamer bleek ook nog eens dat de kentekenplaat niet bij de motor te horen. Gejat dus! Naast de bekeuringen die de man kreeg voor de verkeersovertredingen mocht hij dus meteen mee naar het bureau om daar achter de tralies zijn zonden te overdenken. Hij kan voor heling veroordeeld worden. Net goed!

De politie doet momenteel onderzoek naar de man en gaat op zoek naar de rechtmatige eigenaar.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen