13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda CBR500R kleurt rood

Marketingafdelingen hebben zo hun manieren om een motor opnieuw onder de aandacht te brengen. Of je brengt een speciale editie uit, of je spuit het kuipwerk in een nieuwe kleur. Kawasaki koos deze week nog voor het eerste, Honda doet vandaag het tweede.

Het is de Honda CBR500R die nu naast zwart en rood-wit-blauw ook in het rood verkrijgbaar is. En wat er verder nieuw is aan de A2-motor? Nou, helemaal niets! De prijs bedraagt in 2015 €6999, trouwens. En dus rest ons verder niets dan je nog even op dit artikel te wijzen, waarin redacteur Ad van de Wiel geblinddoekt op een CBR500R het TT Circuit rijdt. Echt waar!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen