Honda CBR500R kleurt rood

Marketingafdelingen hebben zo hun manieren om een motor opnieuw onder de aandacht te brengen. Of je brengt een speciale editie uit, of je spuit het kuipwerk in een nieuwe kleur. Kawasaki koos deze week nog voor het eerste, Honda doet vandaag het tweede.

Het is de Honda CBR500R die nu naast zwart en rood-wit-blauw ook in het rood verkrijgbaar is. En wat er verder nieuw is aan de A2-motor? Nou, helemaal niets! De prijs bedraagt in 2015 €6999, trouwens. En dus rest ons verder niets dan je nog even op dit artikel te wijzen, waarin redacteur Ad van de Wiel geblinddoekt op een CBR500R het TT Circuit rijdt. Echt waar!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?