Dr. Costa: ‘Marquez zondag aan de start? Het is niet onmogelijk’.

Volgens de legendarische doctor Costa probeert Marquez zijn lijf te dwingen tot bijna het onmogelijke. De grenzen zijn bereikt, zegt de beroemde circuitarts. Maar als iemand het kan, is het Marquez, voegt Dr.Costa eraan toe. Zijn fysieke superioriteit heeft dat al in veel situaties aangetoond.

We vroegen Dr. Costa of het mogelijk is dat Marquez komend weekeinde meedoet aan de MotoGP van Andalusië, opnieuw op het circuit van Jerez. ‘De plaat die Marquez’ gebroken opperarmbeen moest herstellen, kon niet worden vastgeschroefd. Dat gemis verlengt de hersteltijd. Het lijkt een onmogelijkheid om op tijd herstelt te zijn voor de komende MotoGP, maar voor Marquez lijkt niets onmogelijk’.

‘De blessure van Marquez is heel anders dan dat van Jorge Lorenzo, toen hij na een schuiver op Assen al 24 uur na de operatie weer op de motor kroop. Dit is een veel complexere breuk, die het uiterste van Marquez zal eisen’, aldus Dr. Costa.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?