Draaimolen motorfietsjes gejat

Dat motorfietsen op onrechtmatige manier van eigenaar verwisselen weten we zo langzamerhand helaas wel, maar nu zijn zelfs minimotortjes op draaimolens niet meer veilig voor het dievengilde. In de provincie Limburg hebben criminelen het voorzien op de kleurrijke motorfietsjes die normaal gebroederlijk met brandweerauto’s en paardjes op een carrousel staan.

Beloning
Op een kermis in Munstergeleen verdwenen een roze en blauwe motor nadat het zeil rondom de kermisattractie kapot werd gesneden. Hetzelfde gebeurde bij pretpark De Valkenier in Valkenburg. Ook daar verdwenen twee motorfietsjes van een draaimolen na het vernielen van het afdekzeil. De veelkleurige minimotoren die uit de jaren vijftig dateren zijn gewilde koopwaar op veilingsites. Met een beetje geluk worden niet de criminelen rijk van de diefstal, maar een getuige. De Valkenier heeft een beloning van 2.500 euro uitgeloofd voor de tip die de motorfietsjes terugbrengt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.