Max Biaggi gewond bij Supermoto-test

Nee, maak je geen zorgen want naar verluidt gaat het goed met de oude Massimiliano. Maar je zou haast al direct van het ergste uitgaan bij dit soort berichten na de andere verschrikkelijke gevallen die we in de afgelopen weken hebben meegemaakt.

‘Max’ Biaggi is sinds zijn pensioen als motorcoureur teambaas van zijn eigen supermototeam. Tijdens een test voor dit team is hij hard ten val gekomen bij een eenzijdig ongeval op het Latina circuit bij Rome. Volgens getuigen leek het eerst goed te gaan met Biaggi, toen hij opstond. Toch moest hij niet veel later afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Italiaanse media melden dat hij in ieder geval een gebroken schouder heeft opgelopen. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.