woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Drie soorten ondergoed bij Louis

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Eerst het slechte nieuws: Louis neemt het populaire Vanucci Seamless functionele ondergoed uit het assortiment. En nu het goede nieuws: onder dezelfde naam heeft Louis vanaf nu een compleet nieuwe Premium generatie van functioneel ondergoed in het assortiment, ontwikkeld in samenwerking met X Technology Swiss (X-Bionic).
Het doel van deze ontwikkeling was om iedere motorrijder exact het ondergoed te bieden dat voldoet aan zijn individuele eisen. Zo kan nu worden gekozen uit drie varianten:

Vanucci Seamless Summer: extra dun en licht, geoptimaliseerd voor vochtbeheer bij hoge temperaturen. Shirt en broek elk 39,99 euro.

Vanucci Seamless Touring: de allround-versie, het hele jaar door draagbaar, conditiesparend tijdens lange dagetappes. Shirt en broek elk 49,99 euro. Ook verkrijgbaar als damesversie.

Vanucci Seamless Pro: voor sterke lichamelijke belasting, bijv. op het racecircuit, het hele jaar door draagbaar, ontlast de spieren. Shirt en broek elk 59,99 euro.

Wat ze gemeen hebben, is hun multifunctionaliteit: verschillende zones verwarmen, koelen, transporteren zweet of ondersteunen de spieren. Bovendien zijn alle versies ultra-elastisch en liggen ze tegen het lichaam aan als de spreekwoordelijke tweede huid.

De perfecte aanvulling: Vanucci Seamless sokken
Geen half werk! Als het om functioneel ondergoed gaat, mogen de voeten niet worden vergeten. De nieuwe Seamless sokken zijn eveneens het resultaat van de samenwerking met X Technology Swiss. Ook hier kunt u kiezen uit de drie varianten Summer, Touring en Pro. Alle varianten hebben teen-, hiel-, scheenbeen- en achillespees-bekleding, schakelversterking en gestructureerde zolen voor een betere ventilatie en meer loopcomfort.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen