Drie soorten ondergoed bij Louis

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Eerst het slechte nieuws: Louis neemt het populaire Vanucci Seamless functionele ondergoed uit het assortiment. En nu het goede nieuws: onder dezelfde naam heeft Louis vanaf nu een compleet nieuwe Premium generatie van functioneel ondergoed in het assortiment, ontwikkeld in samenwerking met X Technology Swiss (X-Bionic).
Het doel van deze ontwikkeling was om iedere motorrijder exact het ondergoed te bieden dat voldoet aan zijn individuele eisen. Zo kan nu worden gekozen uit drie varianten:

Vanucci Seamless Summer: extra dun en licht, geoptimaliseerd voor vochtbeheer bij hoge temperaturen. Shirt en broek elk 39,99 euro.

Vanucci Seamless Touring: de allround-versie, het hele jaar door draagbaar, conditiesparend tijdens lange dagetappes. Shirt en broek elk 49,99 euro. Ook verkrijgbaar als damesversie.

Vanucci Seamless Pro: voor sterke lichamelijke belasting, bijv. op het racecircuit, het hele jaar door draagbaar, ontlast de spieren. Shirt en broek elk 59,99 euro.

Wat ze gemeen hebben, is hun multifunctionaliteit: verschillende zones verwarmen, koelen, transporteren zweet of ondersteunen de spieren. Bovendien zijn alle versies ultra-elastisch en liggen ze tegen het lichaam aan als de spreekwoordelijke tweede huid.

De perfecte aanvulling: Vanucci Seamless sokken
Geen half werk! Als het om functioneel ondergoed gaat, mogen de voeten niet worden vergeten. De nieuwe Seamless sokken zijn eveneens het resultaat van de samenwerking met X Technology Swiss. Ook hier kunt u kiezen uit de drie varianten Summer, Touring en Pro. Alle varianten hebben teen-, hiel-, scheenbeen- en achillespees-bekleding, schakelversterking en gestructureerde zolen voor een betere ventilatie en meer loopcomfort.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?