Katana kost € 14.999

Een Suzuki bestellen kan vanaf vandaag, maar naar verwachting staat hij pas begin mei voor je klaar. Suzuki biedt niet alleen de keuze uit een zwarte of zilveren variant, maar heeft ook een hele rij accessoires die je kunt bestellen. Zo kun je onder meer kiezen uit een voorspatbord van lichtgewicht koolstofvezel, een krukascover van hetzelfde materiaal of een cover voor de dynamo. Rode remklauwen van Brembo, een rood zadel en verschillende stripingsets maken het geheel af.

Technisch opfrissen
Even een snelle technische opfriscursus: de vloeistofgekoelde 999 cc viercilinder levert 150 pk bij 10.000 tpm en 108 Nm bij 9.500 tpm. De motorfiets weegt 215 kilo, heeft een wielbasis van 1.460 millimeter en een zithoogte van 825 millimeter. De upside-down voorvork van KYB heeft een diameter van 43mm is volledig instelbaar. De 310 mm grote remschijven zijn afkomstig van Fujico en voor het voorwiel voorzien van Brembo remklauwen met vier zuigers.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?