13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Dronken motorrijder op de vlucht

Hadden we gisteren al de motorrijder die heel nodig moest plassen en daardoor z’n rijbewijs ingevorderd zag worden, vandaag valt ons oog op een opvallend nieuwsbericht van precies een week geleden dat zonet nog een staartje kreeg: een motorrijder raakte betrokken bij een ongeval en ging er daarna vandoor. Hmm, vind je dit niet opvallend genoeg? En wat als we je vertellen dat -ie z’n duopassagier gewond achterliet? Inderdaad; best opvallend. Maar het meest opvallende moet nog komen…

De 48-jarige motorrijder uit Amsterdam verloor in een bocht de macht over het stuur. Hij kwam hierbij op de andere weghelft en botste tegen de zijkant van een tegemoetkomende auto. De passagier, een vrouw uit Schotland, belandde hierna met een hoofdwond en gebroken pols in de berm. Het was voor de motorrijder geen reden om te stoppen: hij sprong doodleuk weer op z’n motor en ging er op hoge snelheid vandoor, de duo-passagier in verwarring achterlatend.

En dan nu het opvallende staartje van vandaag: de politie heeft bekend gemaakt dat de motorrijder later alsnog is aangetroffen, met een alcoholpromillage van 920ugl: ruim vier keer meer dan de maximale toegestane hoeveelheid.

Kortom: dronkenlap vergeet duo-passagier opzettelijk. Er zijn toch betere manieren om je vriendin te vertellen dat het over is, denken wij dan… 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen