‘Maar ik moest plassen’

Dikke pech voor een 50-jarige man uit Alphen aan den Rijn. Volgens eigen zeggen moest hij zo nodig naar het toilet dat hij onderweg naar huis flink aan het gas hing. Politieagenten zagen de motorrijder op de N207 op hoge snelheid langsrijden waarna ze de achtervolging inzetten. De motorrijder haalde snelheden die boven de 150 kilometer per uur lagen, waar 80 de limiet is.

Vlakbij zijn huis werd de man van de weg gehaald. Hij verklaarde erg nodig naar het toilet te moeten. De politie vond het geen goed excuus en de motorrijder moest z’n rijbewijs inleveren. Wijze les voor ons; wildplassen is goedkoper.

Foto boven: zomaar een willekeurige motorrijder met hoge nood.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.