dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

‘Maar ik moest plassen’

Dikke pech voor een 50-jarige man uit Alphen aan den Rijn. Volgens eigen zeggen moest hij zo nodig naar het toilet dat hij onderweg naar huis flink aan het gas hing. Politieagenten zagen de motorrijder op de N207 op hoge snelheid langsrijden waarna ze de achtervolging inzetten. De motorrijder haalde snelheden die boven de 150 kilometer per uur lagen, waar 80 de limiet is.

Vlakbij zijn huis werd de man van de weg gehaald. Hij verklaarde erg nodig naar het toilet te moeten. De politie vond het geen goed excuus en de motorrijder moest z’n rijbewijs inleveren. Wijze les voor ons; wildplassen is goedkoper.

Foto boven: zomaar een willekeurige motorrijder met hoge nood.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen