dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati 848 Evo Corse Edition

Wie dacht dat op de EICMA enkel de Panigale gepresenteerd zou worden door Ducati heeft het mis. Goed mis zelfs want zie hier de prachtige Ducati 848 Evo Corse Edition. Speciaal voor liefhebbers die het uiterlijk van de Panigale eigenlijk maar niets vinden.

Ook deze Superbike wordt voorzien van DTC en een quickshifter die dan wel weer afkomstig zijn van de 1199 Panigale. , Öhlins-achterschokbreker, 330mm-remmen en een nieuwe Corse-kleurstelling maken het af.

Ho, vergeten we bijna dat ‘ie een deels magnesium voorste subframe heeft (bij de koplampen en tellers). Een idee dat afkomstig is van de Corse-afdeling.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen