Ducati 848 Evo Corse Edition

Wie dacht dat op de EICMA enkel de Panigale gepresenteerd zou worden door Ducati heeft het mis. Goed mis zelfs want zie hier de prachtige Ducati 848 Evo Corse Edition. Speciaal voor liefhebbers die het uiterlijk van de Panigale eigenlijk maar niets vinden.

Ook deze Superbike wordt voorzien van DTC en een quickshifter die dan wel weer afkomstig zijn van de 1199 Panigale. , Öhlins-achterschokbreker, 330mm-remmen en een nieuwe Corse-kleurstelling maken het af.

Ho, vergeten we bijna dat ‘ie een deels magnesium voorste subframe heeft (bij de koplampen en tellers). Een idee dat afkomstig is van de Corse-afdeling.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?