Helm aan basis beschermhoes iPhone

Een iPhone-case, geïnspireerd door motorhelmen. Dat is de Tank Case van fabrikant Case-Mate, meldt de Nederlandse Iphone-club. De hoes bestaat uit hard en breukbestendig polycarbonaat met aan de binnenkant een schokabsorberend siliconenlaagje. Net als bij een helm kun je bij deze case het vizier dichtschuiven, door een extra beschermlaag over het scherm te schuiven.

Zo is je iPhone-scherm niet alleen beschermd tegen krassen, maar ook tegen condensatie en damp. Zelfs je knoppen zijn beschermd, waarbij je door de case heen op de juiste plekken moet drukken om bijvoorbeeld de homeknop of de volumeknoppen te activeren.

Lees meer op iphoneclub.nl
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.