zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Helm aan basis beschermhoes iPhone

Een iPhone-case, geïnspireerd door motorhelmen. Dat is de Tank Case van fabrikant Case-Mate, meldt de Nederlandse Iphone-club. De hoes bestaat uit hard en breukbestendig polycarbonaat met aan de binnenkant een schokabsorberend siliconenlaagje. Net als bij een helm kun je bij deze case het vizier dichtschuiven, door een extra beschermlaag over het scherm te schuiven.

Zo is je iPhone-scherm niet alleen beschermd tegen krassen, maar ook tegen condensatie en damp. Zelfs je knoppen zijn beschermd, waarbij je door de case heen op de juiste plekken moet drukken om bijvoorbeeld de homeknop of de volumeknoppen te activeren.

Lees meer op iphoneclub.nl
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen