Ducati blijft van Audi

Het leek wel op een aflevering van Doet-ie ‘t of doet-ie ’t niet, waarbij de ‘ie’ in dit geval stond voor Rupert Stadler, CEO van Audi AG. Inmiddels is het hoge woord er bij Rupert uit: “Ducati hoort bij de Audi-familie, dat kan ik jullie verzekeren.” De verkoop van Ducati is dus een dikke niet.

Mensen met kennis van de voetbalwereld zullen waarschijnlijk nog niet helemaal gerust zijn gesteld, want als trainers dit soort boodschappen mee krijgen, dan is het vaak nog dezelfde dag tot ziens. Gelukkig werkt het bij Audi anders. Sterker nog, volgens Rupert is Ducati de ‘perfecte verpersoonlijking’ van Audi’s motorfiets-filosofie.

Berichten over een mogelijke verkoop werden steeds sterker nadat de Volkswagen Groep, waar Audi toe behoort, in de financiële problemen kwam vanwege de dieselgate. Hoe Volkswagen die klap gaat opvangen, is nog niet bekend en doet er voor ons motorrijders ook niet zo heel veel toe.

Dat de toekomst van Ducati voorlopig stabiel is wel en daar zijn we blij om!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?