maandag 29 april 2024

Ducati – boekingen geopend voor DRE Adventure 2024

De Ducati Riding Academy Adventure (DRE Adventure) keert in 2024 terug met vier evenementen na zeven succesvolle jaren. Deze cursus is bedoeld voor avontuurlijke Ducati-rijders die hun offroad-rijvaardigheden willen verbeteren. Het vindt plaats op het prachtige Park Hotel ai Cappuccini in Umbrië, Italië, waar deelnemers kunnen genieten van de charme van de Italiaanse omgeving, cultuur, kunst, geografie en recreatie.

Stap op jouw droommotor bij het RIDERS Festival op 1 en 2 juni

De cursussen worden gegeven met behulp van de Multistrada V4 S, Multistrada V4 Rally, DesertX en de nieuwe DesertX Rally. De DesertX Rally is ideaal voor rallyliefhebbers en avontuurlijke motorrijders die de voordelen van professionele componenten waarderen die de vaardigheden van zowel ervaren als minder ervaren rijders verbeteren.

Het DRE Adventure-programma duurt twee dagen. De eerste dag is gewijd aan het leren kennen van de motorfiets en aan oefeningen om vertrouwen te krijgen in het offroad-rijden. De tweede dag omvat een rit met weg- en offroad-secties, waarbij deelnemers de geleerde technieken in de praktijk kunnen brengen en nieuwe rijvaardigheden kunnen leren.

Er zijn vier data beschikbaar in 2024:

  • twee in juni (11-12 juni en 13-14 juni)
  • twee in oktober (30 september – 1 oktober en 2-3 oktober).

Het DRE Adventure-team, onder leiding van Matteo Graziani, bestaat uit ervaren rijders op het gebied van avontuurlijke motorfietsen. Dit team van instructeurs is een van de sterke punten van DRE-evenementen.

Voor meer informatie over de cursussen, het programma of de registratie, kun je terecht op de DRE Academy-sectie op de website Ducati.com of contact opnemen met de klantenservice van DRE via dre@ducati.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen