Ducati centraal bij National Geographic’s

In de nieuwe serie van het tv-programma Megafactories zal ook een bezoek gebracht worden aan de Ducati fabriek. En niet zomaar een bezoek. Deze aflevering laat zien hoe de Italiaanse motorfietsfabrikant de Multistrada 1200 S heeft gemaakt. En daarbij wordt zelfs de normaal hermetisch afgesloten Ducati Corse-afdeling aangedaan.

Het 55 minuten durende programma, dat volledig is opgenomen binnen Ducati’s hoofdkantoor in Bologna en de omliggende gebieden, zal 23 juni om 21:00 uur voor het eerst te zien zijn op National Geographic.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?