dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati centraal bij National Geographic’s

In de nieuwe serie van het tv-programma Megafactories zal ook een bezoek gebracht worden aan de Ducati fabriek. En niet zomaar een bezoek. Deze aflevering laat zien hoe de Italiaanse motorfietsfabrikant de Multistrada 1200 S heeft gemaakt. En daarbij wordt zelfs de normaal hermetisch afgesloten Ducati Corse-afdeling aangedaan.

Het 55 minuten durende programma, dat volledig is opgenomen binnen Ducati’s hoofdkantoor in Bologna en de omliggende gebieden, zal 23 juni om 21:00 uur voor het eerst te zien zijn op National Geographic.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen