zondag 21 april 2024

Ducati DesertX met Turn by Turn navigatie. Diavel V4 volgt.

De nieuwe Ducati DesertX, de eerste moderne Ducati met een 21″ voorwiel, wordt voorzien van een nieuwe functie: het nieuwe Turn by Turn navigatiesysteem.

De geïntegreerde navigator is gebaseerd op het Ducati Multimedia System, dat het TFT-instrumentarium van de DesertX gebruikt om de routebeschrijvingen weer te geven die door de Ducati Link App worden berekend. Zo kunnen de navigatiefuncties worden benut zonder dat een extern apparaat nodig is.

Ducati, productie elektrische prototypes gestart

Het is een officieel Ducati Performance-accessoire en kan samen met de motor of zelfs op een later tijdstip bij Ducati-dealers worden gekocht, zodat het ook kan worden gebruikt door degenen die al een DesertX bezitten.

Het systeem, waarvan de functionaliteit in toekomstige versies voortdurend zal worden ontwikkeld, zal ook op de nieuwe Diavel V4 worden geïnstalleerd. De eerste rij-indruk van deze Diavel V4 lees je na 10 februari op motor.nl, als we terug zijn uit Doha voor de test exclusieve test.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen