donderdag 22 februari 2024

Ducati Desmosedici GP22 als highlight op de opening van Moto Rotterdam

Om de opening van Moto Rotterdam op zaterdag 17 december 2022 nog meer in de kijker te zetten, laat Ducati Corse de motorfiets waarmee Pecco wereldkampioen werd, de Ducati Desmosedici GP22, speciaal naar Rotterdam komen.

Op zondag 6 november jongstleden, op het Circuit Ricardo Tormo in Cheste (Spanje), schreven Francesco Bagnaia en Ducati een belangrijke pagina in de MotoGP geschiedenis door de 2022 wereldtitel voor rijders te veroveren. Samen met de constructeurstitel en de teamtitel behaald door het Ducati Lenovo Team, heeft de in Borgo Panigale gevestigde fabrikant haar derde kroon dit seizoen binnengehaald.

  • Desmosedici GP22 de meest ultieme racebike ooit
  • Exclusief als publiekstrekker bij de opening van Moto Rotterdam
  • Enkel van dichtbij te ontdekken tijdens de Grand Opening op zaterdag 17 december

Een magische combinatie die alleen in Italië mogelijk is: de expertise en technologie van de snelste motorfiets ter wereld – de Desmosedici GP22 – de passie en vastberadenheid van Francesco Bagnaia, die de titel won na een historische comeback, nog nooit eerder bereikt door een andere rijder in de hoofdklasse. Kom deze bijzonder motor deze zaterdag bewonderen bij Moto Rotterdam.

Feestelijke Grande Opening na overname Moto Rotterdam

Adres:

Moto Rotterdam
Strickledeweg 112
3044 EL Rotterdam
Open van 09:00 tot 17:00 uur.

Onthulling van de Desmosedici GP22 om 10u.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen