Ducati Diavel 1260 2019

Ducati heeft het maar druk met modeljaar 2019; zelfs de Diavel ontkomt niet aan een fikse update. Deze tweede generatie van de Italiaanse powercruiser wordt binnenkort uitgerust met de Testastretta 1262 DVT L-twin, die dik 159 pk levert en een dikke 129 Nm koppel. Het welbekende trellisframe is daarbij aangepast om de rijeigenschappen te verbeteren en de Diavel is voor de gelegenheid voorzien van Bosch bochten-ABS. Ook verschijnt de Diavel S in de line-up, een iets sportievere variant, uitgerust met volledig instelbare vering van Öhlins en Ducati’s eigen snelschakelaar; Quick Shift System (DQS). Ook de remmen van de nieuwe generatie Diavel zijn verbeterd en we zien een paar fraaie, nieuw ontworpen wielen. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?