Ducati herstart productie

Ducati kondigde aan dat de productie in Borgo Panigale weer van start gaat. Dat is voor het eerst sinds de fabriek op 13 maart werd gesloten om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.

De werkzaamheden worden geleidelijk aan opgestart. Het personeel is gisteren – maandag, 27 april – aan de slag gegaan. De assemblage van motoren wordt vandaag, 28 april, hervat. Het personeel dat vanuit huis kan werken, blijft dit doen.

Er zijn extra beschermingsmaatregelen getroffen, zoals het verplichte gebruik van maskers en kleinere, meer verspreide werkploegen om het aantal mensen in de fabriek tot een minimum te beperken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?