8 uur van Suzuka naar 1 november

De 8 uur van Suzuka is traditioneel een zomerrace, die wordt gereden in de zinderende hitte van Japan. Hitte is onder wat Suzuka, Suzuka maakt.

Maar hitte zal dit jaar geen rol van betekenis spelen. Door het coronavirus is de iconische endurancerace uitgesteld. Het goede nieuws is dat de race als seizoensfinale van het FIM Endurance World Championship blijft bestaan. De nieuwe datum voor de 2020 8 uur van Suzuka is zondag 1 november. Oorspronkelijk stond de race voor 19 juli op het programma.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?