Ducati Live Experience: test een Ducati

Bij Ducati kun je de nieuwste modellen van 2019 testen. Dat doen ze tijdens de Ducati Live Experience, een reeks evenementen vol demorijden en activiteiten.

Op zo’n Ducati Live Experience kun je zelf voelen wat rijden op de nieuwe Ducati Diavel, Multistrada 950 S, Multistrada 1260 Enduro, Hypermotard en de Scrambler 800 nou is. Je rijdt dan een toer onder begeleiding en in kleine groepen.

Testrijden

Een Ducati Live Experience heeft een wisselend aantal modellen. Het exacte overzicht met demomodellen kun je vinden op de voorinschrijvingsite van de betreffende Ducati-dealer of de Ducati website. Bij de dealer ter plaatse kun je ook nog inschrijven. De eerste Ducati Live Experience vindt plaats op 30 maart bij Affetto in Overasselt.

Houd voor de laatste updates de Ducati-website, Facebook en Instagram in de gaten.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?