donderdag 28 maart 2024

Ducati opent het motorseizoen op 16 en 17 maart

Ducati_SOS_2018

Op 16 en 17 maart openen de Ducati Dealers officieel het nieuwe motorseizoen.

En wat valt er dan te doen? Nou, je kunt op de Monster, Diavel/XDiavel, Multistrada, SuperSport, Hypermotard en Panigale rijden, maar ook de Ducati Scrambler 800 cc Desert Sled in nieuwe kleuren.

Op de nieuwe Scrambler 1100 ontbreekt nog. Die staat eind maart / begin april in de showroom.

A2 Ducati’s

Ducati is in 2018 ook binnen handbereik gekomen van motorrijders met een A2 rijbewijs. Denk dan aan niet misselijke modellen als de SuperSport of de Monster 797 en 821. Of de Scramblers, inclusief de grootste.

Voor elk model zijn vele accessoires beschikbaar om je motor aan te passen. Ook heeft Ducati een uitgebreide motorkledingcollectie van een hoge technologische kwaliteit waarbij veiligheid en comfort voorop staan. Tijdens de Start of Season heeft Ducati meer speciale aanbiedingen.

En als je je Ducati wilt laten financieren; de voorwaarden staan op te financieren www.ducati.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen