Ducati opent het motorseizoen op 16 en 17 maart

Ducati_SOS_2018

Op 16 en 17 maart openen de Ducati Dealers officieel het nieuwe motorseizoen.

En wat valt er dan te doen? Nou, je kunt op de Monster, Diavel/XDiavel, Multistrada, SuperSport, Hypermotard en Panigale rijden, maar ook de Ducati Scrambler 800 cc Desert Sled in nieuwe kleuren.

Op de nieuwe Scrambler 1100 ontbreekt nog. Die staat eind maart / begin april in de showroom.

A2 Ducati’s

Ducati is in 2018 ook binnen handbereik gekomen van motorrijders met een A2 rijbewijs. Denk dan aan niet misselijke modellen als de SuperSport of de Monster 797 en 821. Of de Scramblers, inclusief de grootste.

Voor elk model zijn vele accessoires beschikbaar om je motor aan te passen. Ook heeft Ducati een uitgebreide motorkledingcollectie van een hoge technologische kwaliteit waarbij veiligheid en comfort voorop staan. Tijdens de Start of Season heeft Ducati meer speciale aanbiedingen.

En als je je Ducati wilt laten financieren; de voorwaarden staan op te financieren www.ducati.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?