13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Onze uit-tip voor dit weekeinde

Jeffrey Herlings (foto), Glenn Coldenhoff, Gautier Paulin, Romain Febvre, Kevin Strijbos, Jeremy Seewer, Max Anstie en Shaun Simpson. Nee, we hebben het niet over de deelnemerslijst van de MXGP op Valkenswaard, wel over de deelnemers aan de eerste Dutch Masters of Motocross 2018 in Markelo op zondag 11 maart. Dat wil je niet missen! 

Het programma van de Dutch Masters of Motocross is namelijk zoals altijd goed gevuld. Na de tijdtrainingen start om 11:30 de eerste van liefst acht wedstrijden. De 85cc, 125cc, 250cc en 500cc klassen komen allemaal twee keer in actie. 

Na de wedstrijden in Markelo volgen de races in Oldebroek (maandag 2 april) en Mill (zondag 6 mei), die uiteindelijk leiden tot de finale tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde (12, 13 en 14 juli). 

Ticketprijs
Jeugd 12 t/m 17 jaar: € 10,-
Volwassenen: € 20,-

Kijk voor meer informatie op www.dutchmastersofmotocross.nl

Foto: KTM/Ray Archer

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen