Onze uit-tip voor dit weekeinde

Jeffrey Herlings (foto), Glenn Coldenhoff, Gautier Paulin, Romain Febvre, Kevin Strijbos, Jeremy Seewer, Max Anstie en Shaun Simpson. Nee, we hebben het niet over de deelnemerslijst van de MXGP op Valkenswaard, wel over de deelnemers aan de eerste Dutch Masters of Motocross 2018 in Markelo op zondag 11 maart. Dat wil je niet missen! 

Het programma van de Dutch Masters of Motocross is namelijk zoals altijd goed gevuld. Na de tijdtrainingen start om 11:30 de eerste van liefst acht wedstrijden. De 85cc, 125cc, 250cc en 500cc klassen komen allemaal twee keer in actie. 

Na de wedstrijden in Markelo volgen de races in Oldebroek (maandag 2 april) en Mill (zondag 6 mei), die uiteindelijk leiden tot de finale tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde (12, 13 en 14 juli). 

Ticketprijs
Jeugd 12 t/m 17 jaar: € 10,-
Volwassenen: € 20,-

Kijk voor meer informatie op www.dutchmastersofmotocross.nl

Foto: KTM/Ray Archer

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.