Ducati Streetfighter V4 nu ook in Italië gespot

Dat de Ducati Streetfighter V4 eind dit jaar in productieversie wordt onthuld, staat buiten kijf. We kennen inmiddels immers de noodlottig afgelopen promo-test op Pikes Peak, waaraan voorafgaand Ducati de kaarten al open op tafel legde: ‘De Streetfighter V4 wordt één van de sterren van de Ducati World Premiere 2020′, aldus Claudio Domenicali, CEO van Ducati.

Het promotie-traject van Ducati heeft nu ook Italië bereikt, want daar is de Streetfighter in spy-trim gespot bij een tankstation. Tja, je kunt je afvragen of Ducati niet gewoon z’n best doet om de nieuwe V4 te laten spotten, zo flanerend rondom het Como-meer. Dat is natuurlijk vragen om ‘problemen’. Ach, het ziet er toch altijd heel vet uit, zo’n nieuw model in zwart-wit-dekje.

De Ducati World Premiere 2020 vindt overigens plaats op 23 oktober. Zullen we maar afspreken dat we tot die tijd alle spy-kiekjes van de Streetfighter even negeren?

Achter de V4 zien we overigens de Panigale 959, die voor 2020 ook een behoorlijke update krijgt. Deze Pani zou naar een flink hoger niveau getild worden, al weten we na dit filmpje één ding zeker: Ducati heeft voor dit model echt geen ‘kleine’ V4 ontwikkeld. Vinden wij prima, want Ducati blijft toch een typische tweecilinder-merk, V4 of niet.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?