dinsdag 21 mei 2024

Ducati verrast Rico Verhoeven met nieuwe Diavel V4, gewrapt in Black Opalus

Rico Verhoeven, ook wel bekend als “The King of Kickboxing”, is al sinds 2013 ongeslagen en blijft de Glory Heavyweight World Champion Kickboxing. Zijn indrukwekkende fysieke gestalte, kracht en atletisch vermogen, in combinatie met zijn professionele inzicht en intelligentie in zijn sport, maken hem de beste in zijn vakgebied. Naast zijn sportieve prestaties is Verhoeven, geen familie van onze Bart, ook actief als ondernemer, spreker en acteur, waarmee hij zijn sympathieke karakter aan de wereld laat zien.

Rico Verhoeven, Poke en Nicky Romero: BN’ers worden BD’ers

De Diavel V4 van Ducati is een krachtige power cruiser met een 1.158cc V4 Granturismo motorblok, dat goed is voor 168 pk en 126 Nm koppel. Dit weerspiegelt perfect de persoonlijkheid van Rico. Krachtig, gespierd, maar toch ook zeer sportief en wendbaar. De Diavel V4 is standaard al goed uitgerust met onder andere kenmerkende LED-verlichting, opvallende velgen en een Ducati Quickshifter. Maar de motor van Rico is verder aangepast met verschillende extra’s, zoals het Akrapovič uitlaatsysteem en verschillende Ducati Performance accessoires, waaronder spiegels, een tankdop en een carbon achterspatbord. Het meest opvallende is de Black Opalus kleurstelling, die dezelfde kleur heeft als Rico’s McLaren 720S Spider.

Bij Absolute Motors, het bedrijf waar Rico Verhoeven nauwe banden mee heeft, werd de Diavel V4 als verrassing onthuld en aan Rico overhandigd. “Ik heb de afgelopen jaren een geweldige samenwerking gehad met Ducati Benelux, maar dat ze deze motor hebben aangepast in een van de mooiste kleuren die ik ken, zonder dat ik het wist, maakt me trots om een Friend of the Brand te zijn. Bedankt jongens!” aldus Rico Verhoeven.

De Diavel V4 ‘Dare to be Bold’ is verkrijgbaar vanaf €27.990,- in België en €32.290,- in Nederland.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen