dinsdag 16 april 2024

Rico Verhoeven, Poke en Nicky Romero: BN’ers worden BD’ers

Welke tv-zender je ook aanzet, je wordt altijd en overal overspoeld met BN’ers. Tot in den treure aan toe zou je haast zeggen… Het is zelfs zo erg dat inmiddels iedereen weet dat we met deze afkorting het over Bekende Nederlanders hebben. BD’ers is nog niet ingeburgerd, maar als het aan Rico Verhoeven, DJ Nicky Romero en rapper Poke ligt, weten we straks allemaal dat dit voor Bekende Ducatist staat.

foto’s: Ducati en Affetto Ducati (Poke)

Rico Verhoeven

Nadat we ’m eerder al op een Suzuki voorbij zagen komen, is Rico Verhoeven tegenwoordig een echte Ducatist en trotse eigenaar van een 2022-Diavel 1260 S in de nieuwe kleurstelling Black & Steel. De Diavel is uiteraard sowieso een motor die perfect past bij de King of Kickboxing, een naam die hij als geen ander verdient, want vanaf 2013 is hij ongeslagen en al acht keer Glory Heavyweight World Champion Kickboxing geworden. Dat Rico eerder op een Diavel in volledig matzwart reed, is dan ook niet meer dan logisch.

Nicky Romero

Oudere lezers zal deze naam niet veel zeggen, maar de jongeren onder ons weten direct dat we het hebben over een wereldberoemde succesvolle DJ/producer. Daarnaast is hij al jaren enthousiast Ducatist en mag zich zelfs ‘friend of the brand’ noemen. Nieuw in zijn garage is de Hypermotard 950 SP in de nieuwe kleurstelling. Hoewel hij na twee rustige coronajaren weer de hele wereld overvliegt, gaat hij naar eigen zeggen geregeld tijd vrijmaken om op pad te gaan met zijn nieuwe Hypermotard en daar kunnen we ’m alleen maar groot gelijk in geven.

Waardevaste motoren: investeren én verdienen aan motorfietsen

Poke

De bekende rapper Poke kon onlangs bij Affetto Ducati zijn 2022-XDiavel Dark Stealth afhalen. Deze Ducati werd met input van Poke gecustomized naar ‘Black on Black’. Poke geniet steeds meer bekendheid met zijn laatste singels ‘Oké, Oké’, ‘Konsentra’ en ‘Complimento’. Sinds eind 2020 is de rapper ook al ‘friend of the brand’, nadat hij een, in volledig satijn zwart gewrapte, Streetfighter V4 S aanschafte. Nu dus een XDiavel in Dark Stealth met heel veel extra’s. Poke least deze Ducati trouwens via My Lease Motor, ook een optie uiteraard.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen