Ducati viert 25 jaar 916 met een speciale V4

25 jaar 916, daar kan Ducati natuurlijk niet onderuit en dat is gelukkig ook niet iets wat ze willen. Aanstaande vrijdag wordt in Pebble Beach (Californië) namelijk de Panigale V4 25° Anniversario 916 onder het doek vandaan gehaald. Door niemand minder dan King Carl Fogarty, viervoudig wereldkampioen Superbike met onder andere de 916.

Om het feest compleet te maken rijden Aruba.it Racing – Ducati team-rijders Álvaro Bautista en Chaz Davies dit weekeinde op het Amerikaanse Laguna Seca – vlak bij Pebble Beach – in een speciale kleurstelling die linkt naar de Panigale V4 25° Anniversario 916.

In totaal worden er slechts 500 stuks geproduceerd van deze speciale V4. Wat je noemt een gelimiteerde oplage van een toch al niet alledaagse motor…

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?