dinsdag 18 juni 2024

Twee maanden Honda Summer Deals

Juli en augustus zijn door Honda officieel bestempeld tot de manden waarin de Honda-dealers klaar zijn voor Summer Deals. En omdat Honda een breed assortiment motormodellen heeft, bieden de Summer Deals voor elk wat wils.

Touring

Met de Gold Wing heeft Honda al decennia lang een fenomeen in huis die geen nadere kennismaking behoft. De Summer Deal is dan ook zo klaar als een klontje: bij de aankoop van een nieuwe Gold Wing Touring (in het zwart) of een Touring Deluxe (in het rood) wordt een inruilpremie van €1.250,- aangeboden.

Street

Belangstelling voor een Street-model? Honda heeft keuze genoeg, maar de Summer Deals voor de CB1000R en CB1000R+ is een korting ter waarde van €1.000,-.

Super Sport

In figuurlijke zin lopen sportmotoren niet meer zo hard als vroeger. Is dat de achterliggende gedachte voor de Summer Deal die je kunt scoren op de Fireblade of Fireblade SP? De korting bedraagt maar liefst krijg €3.500,-. Of zoals Honda fintjes onderstreept in het persbericht ‘Je kan dus al pronken met een nieuwe Fireblade vanaf €19.358,-!’

Adventure

Ook voor de Honda Adventures gaat de Summer Deal op. In dit segment heeft Honda twee sterke representanten: de Africa Twin en de Africa Twin Adventure Sports. De eerste is standaard voorzien van met 3 rij-modi en de extra G-modus voor off-road rijden. De DCT is een optie. De Africa Twin Adventure Sports heeft alles wat de Africa Twin ook heeft, maar dan met een extra grote benzinetank, langere veerwegen en betere valbescherming. Ideale motoren dus voor een wat wildere motorvakantie. Beide zijn tijdelijk in prijs verlaagd: de Africa Twin koopt je vanaf €14.958,-. In onze laatste prijslijst stond de Africa Twin nog €16.158,- te boek.

Op de Summer Deals zijn natuurlijk voorwaarden van toepassing. Die lees je op de actiewebsite.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen