Ducati’s nieuwe wapen in het WSBK

Het Aruba.it Racing Ducati Team heeft woensdag de nieuwe Ducati Panigale R gepresenteerd. De superbike waarmee Chaz Davies en Marco Melandri aan de start zullen verschijnen. Is dit de machine waarmee Ducati de dominantie van Kawasaki in het WK Superbike van repliek kan dienen? Zie de onderstaande foto’s om te zien hoeveel Ducati de superbike de laatste jaren heeft aangepast. Misschien een betere vraag: kan Ducati bovenstaande pas een seizoen of wat verder bereiken, wanneer de Italianen met de aangekondigde V4-superbike komen?

Alle foto’s van de nieuwe Ducati vind je op onze Facebookpagina! Like de pagina om niets meer te missen! 

2017: 2016: 2015: 2014:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?