Vergelijkingstesten: Jouw mening telt!

Tijdens de afgelopen edities van de Intermot en EICMA voelden wij ons als motorjournalisten een kind in een snoepwinkel. Zóveel nieuwe modellen! We zijn dan ook druk bezig met het samenstellen van de vergelijkingstesten. Natuurlijk willen we zelf ook wel eens weten hoe de motoren het tegen elkaar afleggen. Maar we schrijven voor jullie, dus roep maar! Welke modellen zie jij in 2017 graag terug in een vergelijktest van MOTO73? Mailen kan naar redactie@moto73.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.