zondag 19 mei 2024

Duell breidt portfolio uit met Italiaanse marktleider Lampa 

Het Finse bedrijf Duell Bike-Center Oy, de grootste distributeur in de Scandinavische landen voor onderdelen, accessoires en beschermingsuitrusting voor motorfietsen en motorrijders, breidt zijn productportfolio uit met accessoires van Lampa, de bekende marktleider uit Italië. 

Duell distribueert al ruim twee jaar succesvol het dochtermerk OptiLine van Lampa. OptiLine biedt een gevarieerde selectie van hoogwaardige telefoonhouders en oplaadoplossingen voor tweewielers en Duell heeft zijn verkoopvaardigheden bewezen met uitstekende presentaties en succesvolle verkoopcijfers bij haar dealers. 

Daniel Dieleman, importeur van Optiline en Lampa met BlueMayim BV, is verheugd over de uitgebreide samenwerking: “Duell heeft een groot dealernetwerk en weet hoe powersports producten te verkopen. We zijn erg blij met de succesvolle samenwerking met OptiLine. Dit heeft ons aangemoedigd om ook onze volledige Lampa-accessoires toe te vertrouwen aan de ervaren handen van Duell.” 

Roy Beumer, Sales Manager Europe bij Duell, kijkt uit naar de nieuwe distributieopdracht: “Lampa is een van de absolute topmerken in het segment van motorfietsaccessoires, die geen goed gesorteerde dealer zou willen missen in zijn portfolio. We zullen nu het volledige marktportfolio beschikbaar maken voor onze dealers met grote inspanning.” 

Het uitgebreide Lampa-assortiment omvat een verscheidenheid aan bestsellers, waaronder richtingaanwijzers, spiegels, handgrepen, motorhoesjes en nog veel meer. Klanten kunnen vertrouwen op dezelfde conceptbenadering die zo succesvol is bij OptiLine: aantrekkelijke wandpresentaties exclusief verkrijgbaar via Duell, uitstekende service en betrouwbare beschikbaarheid. 

Lampa zal vanaf heden beschikbaar zijn in alle landen binnen het uitgebreide Duell netwerk. In eerste instantie zal de levering plaatsvinden vanuit het Nederlandse magazijn in Veghel. 

Geïnteresseerde dealers kunnen rechtstreeks contact opnemen met de eigen sales representative of de verkoopdienst van Duell TMV op +31 413 343 040 of klanten@duell.eu. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen