Dutch Speedway League 31 mei Veenoord

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Stichting Speedway Veenoord ook dit jaar een speedwaywedstrijd voor teams. Het is de tweede wedstrijd van het Dutch Speedway League Kampioenschap. Dit kampioenschap bestaat uit vier wedstrijden. De wedstrijd in Veenoord vindt plaats op zaterdag 31 mei en begint om 19:00 uur. Ons eigen clubteam, de Veenoord RAMS, bestaat uit vier toprijders uit Nederland. De Veenoord RAMS gaan het opnemen tegen een team uit Blijham, Lelystad en de uit België afkomstige Helzold stars. Na de tweede plaats van vorig jaar zijn de Veenoord Rams uit op revanche. Het beloofd wederom een spannende avond te worden.

Zaterdag 31 mei 2014.
Aanvang wedstrijden 19:00 uur

Alle heats zijn van start tot finish zeer goed te volgen vanaf de zittribunes of staand vanaf de verhoogde taluds.

Entree kaartje kost € 10.-
Kinderen van 8 t/m 14 jaar € 5, –
Gratis parkeren
Gratis programmaboekje

Voor meer informatie kijkt op
www.speedwayveenoord.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?