Jubileumboek Bambitreffen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Ondanks het bericht dat het Bambitreffen na 2014 gaat stoppen toch nog een goed bericht.

MSV Mike the Bike gaat een jubileumboek uitgeven over de historie van 40 jaar Mike the Bike & 40 jaar Bambitreffen. Dit rijk geillustreerde boek met veel anekdotes, historisch motormomenten en verhalen zal te bestellen zijn via voorinschrijving bij de Bruna in Weert en boekhandel Tindemans in Weert.

Ook is het mogelijk om het boek te bestellen via de website http://www.bambitreffen.nl/boek-bestellen/

Het boek zal worden gepresenteerd tijdens het laatste Bambitreffen op 7 juni 2014 bij de Advocaat.

Prijs van het boek is slechts € 14,95 bij voorinschrijving en betaling.

Let op, de inschrijving sluit op 15 mei 2014 !

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?