E-Magazine: Kawasaki 2021 modellen nieuws

Tijdens de lockdown tot 19 januari is het natuurlijk niet mogelijk om je even te verlekkeren aan al die nieuwe modellen die de komende tijd op de markt komen. Wat je nog wel kunt doen lees je trouwens hier. Kawasaki biedt een alternatieve manier om de nieuwe modellen te bekijken: Het Kawasaki E-Magazine 2021.

In het nieuwe door Kawasaki uitgebrachte e-magazine ontdek je overzichtelijk en comfortabel vanuit je eigen huis alle nieuwe Kawasaki modellen en kleuren voor 2021.  Met onder andere de nieuwe Versys 1000 S, Versys 1000 SE, Z H2 SE, Ninja ZX-10R, Z900 en Ninja 1000SX.

Digital magazine: Kawasaki 2021 Nieuws: https://kawasa.ki/Nieuws_2021

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?