zondag 19 mei 2024

Easy Lift beschikbaar voor Ducati Multistrada V4

Ben je bekend met Easy Lift? Dit exclusieve systeem was oorspronkelijk alleen beschikbaar op de Multistrada V4 Rally, maar Ducati heeft goed nieuws. Vanaf nu zit Easy Lift standaard op alle nieuwe Multistrada V4-modellen. En als je al een V4 S hebt, kun je het systeem gratis krijgen via een update.

Easy Lift vergemakkelijkt het optillen van de motor vanaf de zijstandaard. Wanneer je het contact inschakelt, activeert het hydraulische systeem van de vering. De kleppen van de semi-actieve vering worden voor ongeveer drie minuten volledig geopend, waardoor de vering zachter wordt. Hierdoor til je moeiteloos je motor van de zijstandaard. Het is een praktische toevoeging aan de Multistrada V4-modellen en maakt het rijden nog comfortabeler en gemakkelijker. Met Easy Lift wordt het hanteren van je Multistrada V4 S vereenvoudigd, ongeacht je lichaamsbouw.

Als eigenaar van een Ducati Multistrada V4 S hoef je je geen zorgen te maken dat je deze functie mist. Ducati biedt gratis updates aan voor alle geleverde V4 S-modellen, zodat je ook kunt profiteren van de voordelen van Easy Lift.

Ducati introduceert nieuw sportpakket voor Streetfighter V4

Innovatieve oplossingen

Ducati staat bekend om zijn innovatieve oplossingen, en naast Easy Lift zijn er nog andere geavanceerde functies op de Multistrada V4-modellen. Zo is de motor de eerste ter wereld die is uitgerust met voor- en achterradar, waardoor Adaptive Cruise Control (ACC) en Blind Spot Detection (BSD) mogelijk zijn. Daarnaast biedt de Phone Mirroring-functie de mogelijkheid om het dashboard om te zetten in een navigatiesysteem, terwijl essentiële rij-informatie behouden blijft.

Ducati blijft de prestaties en functionaliteit van zijn motoren voortdurend verbeteren. Alle updates en verbeteringen worden gratis verstrekt aan bestaande eigenaren van de Multistrada V4, zodat ze kunnen blijven genieten van de nieuwste technologieën en mogelijkheden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. Wordt hier niet de hoofdstandaard/bok mee bedoeld? Optillen en zijstandaard/Jiffy begrijp ik niet zo goed?? Omduwen zou dan passender zijn denk ik??

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen