zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Editie 17 MOTO73

MOTO73 zorgt dat jij als motorliefhebber van alles op de hoogte bent. Tweewekelijks lees je in dit tijdschrift alles over motoren en testen daarvan, motorsport, techniek, de motorrijder en maak je kennis met de mooiste motorroutes inclusief GPS-bestanden.

Editie 17 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. In deze editie vind je onder andere de volgende onderwerpen:

Een vergelijkingstest tussen de Ducati Multistrada 950, de Suzuki V-Strom 1000XT en de Honda Africa Twin
Wij zochten voor je uit welke middenklasser-allroad de beste zaken doet tijdens een kwiek rondje naar, door en om het Duitse plaatsje Alpen. Welke motor denk je dat het beste uit de verf komt?

Introductie: Aprilia Dorsoduro 900
Wij kregen als eerste de kans om deze vernieuwde Dorsoduro te rijden.

Een interview met Michael van de Mark en Bo Bendsneyder
Sportredacteur Marien legde Michael en Bo negen pittige stellingen voor.

Een terugblik naar de Acht Uren van Suzuka en de MotoGP in Tsjechië, Brno
We kijken terug naar de derde overwinning van Yamaha en analyseren de natte baan op Brno. Wanneer ga je de pits in om je banden te wisselen?

Het verhaal achter het taxeren van een motor
Sta je op het punt om een klassieke motor te kopen maar weet je niet goed of de motor wel een goede prijs heeft? Dan komt de motortaxateur er aan te pas.

Dit en nog veel meer vind je in de nieuwste editie van MOTO73.

Nog geen abonnee? Je kunt de nieuwe editie hier los bestellen. Wil je een abonnement? Bekijk de verschillende abonnementen hier en mis geen enkele editie meer.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen