Editie 18 MOTO73

MOTO73 zorgt dat jij als motorliefhebber van alles op de hoogte bent. Tweewekelijks lees je in dit tijdschrift alles over motoren en testen daarvan, motorsport, techniek, de motorrijder en maak je kennis met de mooiste motorroutes inclusief GPS-bestanden.

Editie 18 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. In deze editie vind je onder andere de volgende onderwerpen:

Held op sokken
Redacteur Nick is een held op sokken wanneer hij circuitles krijgt van Danny de Boer op het Belgische Zolder. Welke lijnen kun je het beste pakken en waar moet je vooral niet vergeten te remmen?

Een vergelijkingstest tussen de Triumph Street Scrambler, de Yamaha SCR950 en de BMW R nineT Urban G/S
Een enduro-sausje om de blits mee te maken: welke nieuwe ‘Scrambler’ weet zijn naam werkelijk eer aan te doen?

Interview met Marc de Reuver
Marc staat tegenwoordig langs de kant als trainer en begeleider. We blikken terug op zijn carrière.

Een eerste test met de Mash Family Side
Waar een zijspan normaal gesproken onbereikbaar is door zijn gepeperde prijs, is dat niet het geval bij de Mash Family Side. Hoe dat rijdt? Stap bij ons in.

Achtergrond: E10-brandstof vervangt Euro 95
Is het een ramp of een redding dat bij de Nederlandse tankstations de Euro 95 binnenkort moet verdwijnen?

Dit en nog veel meer vind je in de nieuwste editie van MOTO73.

Nog geen abonnee? Je kunt de nieuwe editie hier los bestellen. Wil je een abonnement? Bekijk de verschillende abonnementen hier en mis geen enkele editie meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.