maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Een dag om van te smullen voor de zijspan en quadliefhebbers

Voor de zijspan en quadliefhebbers wordt het op zondag 5 maart smullen in Lochem. Sinds dit jaar heeft de KNMV een nationale zijspan en quad klasse in het leven geroepen om op deze manier weer nieuwe aanwas te creëren voor in het Open Nederlands Kampioenschap en om bij veel teams het plezier in de sport weer terug te laten komen. Deze formule lijkt aan te slaan!

In Lochem wordt er in vier klassen gereden:

-NK Zijspan

-NK Quads

-ONK Zijspan

-ONK Quads

In alle vier de klassen is het starthek volledig gevuld en mogen we met meer dan veertig rijders per klasse mooie wedstrijden verwachten. Er zijn al veel zijspanteams op de circuits gesignaleerd en dit betekent dat ze er allemaal zin in hebben. Voor de echte zijspanliefhebbers heeft Lochem dus een programma om van te smullen!

In Lochem beginnen de trainingen om 09:00 uur en het wedstrijdprogramma vangt aan om 11:45 uur met de eerste manche van het NK Quads, gevolgd door het NK zijspan. Om 12:45 uur komt het ONK Quads op de baan voor hun eerste manche en om 13:25 uur zal het publiek gaan genieten van de strijd in het ONK Zijspancross met o.a. de Nederlandse zijspantoppers Willemsen/Bax, Bax/Musset, Hermans/van Gaalen en van Werven/van der Putten.

Na een korte pauze zal het tweede deel van het programma beginnen om 14:45 uur. De voorbereidingen voor deze eerste grote wedstrijd van het seizoen zijn in volle gang en iedere dag komen er nog inschrijvingen bij. Voor meer informatie over de wedstrijd in Lochem kunt u kijken op www.macsev.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen