Tienduizend Facebookfans voor MOTO73

We vroegen ons de laatste weken al af wannéér het ging gebeuren. Met de Facebookpagina van MOTO73 stevenden we volgas af op het vergaren van de 10.000 fans. Toen deze mijlpaal uitgerekend afgelopen weekend tijdens de MOTORbeurs werd bereikt gingen helemaal de duimen omhoog. En dan vooral natuurlijk die welbekende blauwe like-duim. Wie MOTO73 nog niet heeft ontdekt op Facebook: hier kun je de pagina liken. MOTOR.nl is er natuurlijk ook te vinden, evenals MOTOR Magazine en Classic & Retro. Met die pagina’s gaan we ook met volle toeren verder. De tienduizendste MOTO73-Facebookfan heeft inmiddels bericht gekregen en krijgt van ons een aardigheidje.

Het aantal MOTO73-Facebookfans tikte aardig aan en nam een grote vlucht vanaf afgelopen november. Rond die tijd onthullen fabrikanten wat zij in petto hebben voor het nieuwe modeljaar. Wie dan de Facebookpagina volgt kan de klok erop gelijkzetten dat hij of zij als eerste op de hoogte is van al het laatste motornieuws. Ander nieuws wordt ook volop geliked, zoals dit artikel over een mogelijke snelheidsbegrenzer op de motor. Veel gediscussieerd werd er over dit bericht. Het kan natuurlijk niet altijd serieus zijn, dus leuke filmpjes plaatsen we ook. En dat wordt aardig gewaardeerd door de Facebookfans. Onderstaand filmpje bereikte ruim 267 duizend mensen en verschijnt nog steeds regelmatig in de tijdlijn van de fanatieke motorfan. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.