Een sessie circuitrijden

Met je eigen motor op het legendarische TT Circuit Assen rijden, wie droomt daar niet van? Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is een actie gestart waarbij motorrijders de komende weken kans maken op een sessie Circuit Rijden. Er worden maar liefst 20 sessies verloot onder de deelnemers van de actie. 

Het officiële raceseizoen nadert zijn einde en op het TT Circuit Assen wordt dat traditioneel afgesloten met de BaTTle of the Nations. Voor ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl vormt dit een mooi moment om motorrijders de kans te geven zelf een keer met hun motor op het circuit te rijden.  

Circuit Rijden

Het TT Circuit Assen wordt door de grote motorcoureurs gezien als één van de mooiste motorcircuits ter wereld. Kerim Gilbers, eigenaar en oprichter van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl, beaamt dat en pakt uit tijdens de afsluiter. “Het TT Circuit Assen heeft internationaal een grote naam. Hoe gaaf is het om op een makkelijke manier kans te maken om zelf een keer met je eigen motor op het circuit te rijden? Dat kan de komende weken bij ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Mocht een motor niet meer geschikt zijn voor op het circuit, dan kunnen mensen hem natuurlijk altijd voor verkoop aanmelden op onze bemiddelingssite”, grapt Gilbers. Hij hoopt dat er veel motorrijders deelnemen aan de actie en dat de BaTTle of the Nations een groot succes wordt.  

Hoe maken motorrijders kans? 

Motorrijders maken kans op één van de 20 sessies Circuit Rijden door zich aan te melden via www.ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl/BOTN2016. Dat kan tot en met zondag 9 oktober. De sessies worden gereden tijdens de BaTTle of the Nations op zondag 16 oktober. De winnaars krijgen tevens gratis toegang tot het evenement. 

Na afloop van de actie ontvangen de deelnemers persoonlijk bericht van ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?