dinsdag 16 juli 2024

Eencilinders verzamelt u!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Van 5 tot en met 7 september wordt voor de 24e keer het jaarlijkse Internationale Monoconnection eencilindertreffen georganiseerd. Dit is een Treffen voor alle straatlegale eencilinders, ontstaan uit de  samenkomst van rijders van de vrij zeldzame Yamaha SRX600, in de loop der jaren aangevuld met MuZ scorpions, Honda XBR en GB’s, BMW 650 en vele anderen.

Op zaterdag  wordt een toertocht gereden, kan men de Basser TT bezoeken of de prachtige omgeving van de Weerribben verkennen.

Deelname is geheel vrijblijvend, opgave vooraf niet nodig en het Treffen vindt plaats op:
Camping De Kluft Hoogeweg 26 8376 EM Ossenzijl.   
Website:  www.dekluft.nl

www.monoconnection.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen