Eerste Qooder-dealer van start

Autobedrijf de Baaij in Nijmegen heeft de primeur als eerste dealer van Qooder. Het motorscootermerk is daarvoor een samenwerking aangegaan met garageketen Bosch Car Service.

Thijs de Baaij ziet met de toevoeging van Qooder ‘mooie omzetkansen’ voor zijn autobedrijf. “Een Qooder is een uitkomst, als je vanuit de omgeving van Nijmegen dwars door de stad moet en de files wilt ontwijken. Hij is wendbaar, veilig, comfortabel en stabiel. Je rijdt er, met B-rijbewijs, zo op weg.”

De Nederlandse importeur van Qooder keek bij de zoektocht naar een partner voor een dealernetwerk bewust ook buiten het tweewielerspectrum. “We vroegen ons af of een autoketen wellicht een aanvulling op zijn formule zou zoeken”, verklaart Freek Sanders van Will, directeur van Qooder Nederland.

Bosch Car Service zocht inderdaad ‘iets aanvullends in mobiliteit’ en zo kwam er snel een akkoord. Inmiddels zijn de eerste leden aangesloten en hebben zij hun eerste Qooders ontvangen. “Met deze partner bieden we leden meerwaarde voor hun verkoop en hebben zij er een eyecatcher bij in de showroom”, stelt Michiel Frijters, conceptmanager van Bosch Car Service Nederland.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.