woensdag 24 april 2024

Eerste Qooder-dealer van start

Autobedrijf de Baaij in Nijmegen heeft de primeur als eerste dealer van Qooder. Het motorscootermerk is daarvoor een samenwerking aangegaan met garageketen Bosch Car Service.

Thijs de Baaij ziet met de toevoeging van Qooder ‘mooie omzetkansen’ voor zijn autobedrijf. “Een Qooder is een uitkomst, als je vanuit de omgeving van Nijmegen dwars door de stad moet en de files wilt ontwijken. Hij is wendbaar, veilig, comfortabel en stabiel. Je rijdt er, met B-rijbewijs, zo op weg.”

De Nederlandse importeur van Qooder keek bij de zoektocht naar een partner voor een dealernetwerk bewust ook buiten het tweewielerspectrum. “We vroegen ons af of een autoketen wellicht een aanvulling op zijn formule zou zoeken”, verklaart Freek Sanders van Will, directeur van Qooder Nederland.

Bosch Car Service zocht inderdaad ‘iets aanvullends in mobiliteit’ en zo kwam er snel een akkoord. Inmiddels zijn de eerste leden aangesloten en hebben zij hun eerste Qooders ontvangen. “Met deze partner bieden we leden meerwaarde voor hun verkoop en hebben zij er een eyecatcher bij in de showroom”, stelt Michiel Frijters, conceptmanager van Bosch Car Service Nederland.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen