EICMA 2015: Iets kleinere Indian Scout

Foto: Indian

Op de EICMA in Milaan onthulde Indian vandaag ineens de nieuwe Scout Sixty. In bijna alles gelijk aan de reguliere Scout behalve motorisch. De bestaande Scout heeft 1130cc terwijl het nieuwe model maar 999cc heeft. Omgerekend naar metrisch waarden komt dat neer op 60 cu in, vandaar de naam. Waarom Indian een bijna exacte kopie op de markt is niet helemaal duidelijk. Het zou kunnen dat het merk met een kleinere motor ene jonger publiek probeert aan te spreken dat niet zit te wachten op het enorme vermogen van de reguliere Scout.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.