13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EICMA 2015: Iets kleinere Indian Scout

Foto: Indian

Op de EICMA in Milaan onthulde Indian vandaag ineens de nieuwe Scout Sixty. In bijna alles gelijk aan de reguliere Scout behalve motorisch. De bestaande Scout heeft 1130cc terwijl het nieuwe model maar 999cc heeft. Omgerekend naar metrisch waarden komt dat neer op 60 cu in, vandaar de naam. Waarom Indian een bijna exacte kopie op de markt is niet helemaal duidelijk. Het zou kunnen dat het merk met een kleinere motor ene jonger publiek probeert aan te spreken dat niet zit te wachten op het enorme vermogen van de reguliere Scout.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen