EICMA: Honda CB500X

Allroads spelen vaak met veel bravoure de rol van macho-avonturier. Zo steekt de CB500X dus niet in elkaar, Honda’s instap-allroad is sinds zijn lancering in 2013 een bescheiden type. Komend jaar gooit het die schroom een beetje van zich af. Het vernieuwde model krijgt een verbeterde windbescherming, langere veerwegen (v/a 150/135 mm), 19” voorwiel, LCD-dashboard en LED-richtingaanwijzers. Bovendien gooit het tweecilinderblok onderin en in het middengebied vier procent meer kolen op het vuur. Hertekende radiatorflappen en kuipwerk geven de CB500X een ruiger voorkomen. Om te voorkomen dat de toegenomen veerwegen beginnende motorrijders afschrikken is het zadel smaller. Honda levert de allroad in rood, zwart en wit.

[justified_image_grid ids=7629,7630,7631,7632,7633,7628]

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?