donderdag 28 maart 2024

EICMA > Veel vraagtekens over Bimota S1000RR

Vol trots deed BMW afgelopen week een persbericht de deur uit waarin een opvallende samenwerking werd aangekondigd met Bimota. De Italianen zouden voor een nieuwe Superbike het S1000RR blok gebruiken. Inmiddels is duidelijk dat dit de BB2 gaat worden maar dat is ook met het enige dat bekend is.

Oké, er komt op de BB2 een compressor te zitten. Hoeveel extra pk’s dit zal opleveren, blijft echter een groot vraagteken en dat geldt ook voor de rest van de technische gegevens. Doordat Bimota op de EICMA zelfs liet weten dat het ook nog eens om een prototype gaat, vrezen wij nu al een beetje voor de BB2.

Hopelijk hebben wij het mis want de nieuwe Bimota zie er traditiegetrouw hartstikke gaaf uit en zou een welkome aanvulling zijn!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen